Artesaanitulppaanit ja narsissit ovat odotetuimmat tuotteemme pitkän talven jälkeen!

Sesonkitilaus

Monosilla Garden -sesonkitilaus on vaivaton ja luotettava tapa nauttia lähituotetuista leikkokukista. Sesonkisopimuksemme ovat keväisin kolmen tilausviikon mittaisia, syksyllä kauden pituus on neljä viikkoa. Sopimusasiakkaat saavat sesongin ensimmäiset ja odotetuimmat kukat vaivattomasti ilman jokaviikkoista tilaamista ja viestien vaihtoa. Sopimusasiakkaiden tilaukset pakataan aina ensimmäisenä, irtomyyntiin menevät kimput kootaan vasta niiden jälkeen. Tällä tavoin varmistat omat kukkasi joka viikko.

Kimput ovat pakattu kierrätettäviin luonnollisiin paperipaketteihin hoito-ohjeiden kera. Näitä vastuullisempia sekä vähemmin luontoa kuormittavia leikkokukkia on vaikea löytää.

Sesonkitilauksemme toimii ennakkomaksulla. Eli maksat tilauksesi yhteydessä koko kauden kerralla, kun kukat vielä uinuvat talviunta ja pienet taimet vasta virittelevät ensimmäisiä lehtiä. Ennakkomaksu auttaa meitä rahoittamaan leikkokukkatilamme operaatioita, kun vasta hankimme siemeniä, juurakoita, kompostia sekä paketointitarvikkeita tulevaa kautta varten. Ennakkotilauksilla on suuri vaikutus yrityksemme toiminnan mahdollistamisessa.

Kevättilausten toimitukset alkavat yleensä meidän tilalla huhtikuun loppupuolella, syksyn sesonki käynnistyy elokuun alussa. Koska työskentelemme avomaalla, olemme jatkuvasti luonnon armoilla. Esimerkiksi kylmä kevät ja kesä saattavat myöhäistää sesongin alkua. Saat meiltä vahvistusviestin aikataulusta viimeistään viikkoa ennen tilauskauden alkua.

Kukat on mahdollista noutaa tilalta Siuntiosta. Kevään tilanoutopäivät ovat torstai ja perjantai.

Kausisopimus on mukava tapa piristää omaa kotia, mutta se on myös mitä mainioin lahjaidea!