• Verkkokauppamme palvelee vielä kauden 2022. Tämän jälkeen tuotteemme löytyvät osoitteesta www.kukkatarhurit.fi
  • Verkkokauppamme palvelee vielä kauden 2022. Tämän jälkeen tuotteemme löytyvät osoitteesta www.kukkatarhurit.fi

Sesonkitilaus

Erikoistulppaanit ovat odotetuimmat tuotteemme pitkän talven jälkeen!

Sesonkitilaus 2022

Pitkän ja lumisen talven jälkeen on aika kääntää katseet kevääseen. Kevät tuo jälleen mukanaan mitä erikoisempia tulppaanilajikkeita, jotka kasvavat Siuntion idyllisessä maalaismaisemassa mukaillen luonnon myötä ja vastamäkiä tehden upeista persoonallisista tarhatulppaaneista todella kestäviä ja omanlaisia yksilöitä.

Sesonkitilaus on neljän tilausviikon mittainen ja jokainen viikko sisältää aina uuden kattauksen sen viikon parhaimmistoa suoraan pellosta nostettuna. Ensimmäinen viikko alkaa ranskalaistyyppisillä (noin 60 cm pitkillä) tulppaaneilla ja kausi jatkuu tästä eteenpäin mitä upeimmilla kerrannaisilla pionitulppaani sekä papukaijatulppaanilajikkeilla. Maahan on istutettu yli 60 eri lajiketta syksyllä 2021. Tulppaaneita kasvaa puutarhassamme tänä vuonna yli 25 000 kappaletta.

Viikon kimpuissa keimailee joko 7 kpl samaa lajiketta tai 7 kpl eri lajiketta, monivärisinä sekoituskimppuina. Sekoituskimpuissa pääsee tutustumaan todella kivasti useampaan lajikkeisiin kerralla. Valikoima noutopisteissä on aina kukkatarhurin valitsema. Anna meidän siis yllättää sinut!

Sesonkitilauksen voi tilata myös ystävälle, perheenjäsenelle tai työkaverille.

Osta sesonkitilaus Siuntioon. (tilausaika sulkeutunut)

Osta sesonkitilaus Kirkkonummelle. (tilausaika sulkeutunut)

Osta sesonkitilaus Helsinkiin.

Mistä sesonkitilauksen jakelu tapahtuu?

Tämän kevään ensimmäiset varmistuneet sesonkitilausnoutopaikat ovat Siuntiosta suoraan tilalta sekä Asemalta. Kirkkonummen Masalasta sekä Helsingissä Pakilasta, Tapanilasta ja Ullanlinnasta.

Koska kausi alkaa?

Tänä keväänä kausi on selkeästi edellisiä vuosia myöhässä. Aloitamme kauden portaistetusti 9.5 ja 16.5. alkavilla viikoilla Tilaajana saat tiedon aloitusviikosta sähköpostitse. Muistathan siis lisätä info@monosillagarden.fi yhteystietoihisi sähköpostiohjelmassasi, ettei viestini katoa roskapostikansioon.

Mitä sesonkitilaus maksaa?

Sesonkitilauksen hinta riippuu valitusta noutopisteestä. Tällä kaudella hinnat ovat 60-89 € sisältäen toimitusmaksun. Valitse siis kassalla toimitusvaihtoehdoksi nouto.