• Verkkokauppamme palvelee vielä kauden 2022. Tämän jälkeen tuotteemme löytyvät osoitteesta www.kukkatarhurit.fi
 • Verkkokauppamme palvelee vielä kauden 2022. Tämän jälkeen tuotteemme löytyvät osoitteesta www.kukkatarhurit.fi

Sesonkitilaus kevät: MAUNULA/Taloyhtiö Vesakko torstaisin

Varastossa

Kuvaus

Erikoistulppaanit ovat odotetuimmat kukkamme pitkän talven jälkeen!


Monosilla Garden -sesonkitilaus on helppo tapa nauttia lähituotetuista avomaalla kasvaneista persoonallisista tulppaaneista. Sesonkitilaajana varmistat kauden ensimmäiset ja odotetuimmat kukat vaivattomasti ilman jokaviikkoista tilaamista ja viestien vaihtoa.


 • Mukana on pitkiä ranskalaisia ja ranskalaistyyppisiä tulppaaneja, kerrottuja, pionitulppaaneja unohtamatta papukaijatulppaaneja.
 • Kevään sesonkitilaus on neljän tilausviikon pituinen, jolla varmistat ettet jää ilman kauden ensimmäisiä sesonginmukaisesti kasvavia kukkia.
 • Kimpussa on 7 oksaa/viikko.
 • Jokainen toimitus sisältää kukkatarhurin valitseman kattauksen viikon parhaimpia tulppaaneja. Anna siis meidän yllättää sinut! Kimppuja toimitetaan noutopisteeseen sekä yksivärisinä että sekoituksina.
 • Kimppujen väriä ei ole mahdollista tämän vuoksi ennakkoon valita, vaan kuhunkin noutopisteeseen toimitetaan tilattu määrä kimppuja mahdollisimman monipuolisessa kattauksessa.
 • Sesonkitilaajana kuulut sisäpiiriin, jolla on mahdollisuus tilata myös ylimääräisiä kimppuja esimerkiksi äitienpäiväksi tai muuten vain ilahduttamaan ystävää tai sukulaista. Yksittäisiä irtokimppuja ei ole tällä kaudella juuri muulla tavalla saatavilla. Saat erilliset ohjeet lisäkimppujen tilaamiselle kauden alkaessa.


Osoite ja noutoaika

Paikka: Asunto Oy Vesakko Bostads Ab

Noutoaika: Torstaina, aika ilmoitetaan tarkemmin taloyhtiön toimintatapoihin sopivin viestimin. Helatorstain jako on poikkeuksellisti jo keskiviikkona.


Miten kaikki toimii?

Tilaus

 1. Sesonkitilaaja pääsee nauttimaan kauden sadosta luottaen kukkatarhurin valintaan. Kimput voivat olla niin yksivärisiä, kuin myös sekoituksia. Emme voi taata tiettyä lajiketta tilauksellesi, koska kimput eivät ole nimettyjä. Kuuntelemme kuitenkin toiveita ja pyrimme täyttämään noutopisteen kokonaistilauksen niiden mukaisesti. Voit siis mainita lisätiedoissa toiveen, haluatko kimppusi mieluiten samanvärisenä vai sekoituksena. Voit myös mainita, mikäli rakastat yllätyksiä, eikä tällä ole sinulle väliä :)
 2. Sesonkitilauksemme toimii ennakkomaksulla. Tee tilaus verkkokaupassa ja muista valita toimitusvaihtoehdoista: Nouto 0 €.
 3. Voit valita Klarnan maksutavoista yleisimmät pankki- ja luottokortit, kotimaiset maksupainikkeet, erämaksun sekä laskun.
 4. Tehtyäsi tilauksesi saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Emme toimita tilausvahvistusta erikseen paperisena. Tarkastathan, että tilausvahvistus on tullut perille, jolloin voit varmistua tilauksesi onnistumisesta.
 5. Viestintä tapahtuu taloyhtiön yhteisesti sopivan viestintätavan mukaisesti. Esim WhatsApp.


Nouto

 1. Nouda kukkasi sovitun aikaikkunan aikana oikeana päivänä. Emme ole velvoittaneet jakajaa säästämään kukkia esimerkiksi seuraavalle päivälle.
 2. Valitse kimppusi. Toimitus sisältää mahdollisimman runsaan kattauksen sen hetkisestä tarjonnasta, lajikkeet vaihtuvat viikottain ja jopa viikon sisään. Valikoima on luonnollisesti runsaampi ensimmäisille noutajille.
 3. Kuittaa noutosi sopimallanne tavalla.
 4. Jokaisen kimpun mukana tulee ohjeet tulppaanien hoitoon.


Sesonkitilaus on kiva tapa piristää omaa kotia, mutta se on myös mitä mainioin lahjaidea!


Luethan tarkkaan sesonkisopimukseen liittyvät erityisehdot. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Ostamalla tilauksen hyväksyt myös nämä sesonkitilauksen erityistehdot.