• Verkkokauppamme palvelee vielä kauden 2022. Tämän jälkeen tuotteemme löytyvät osoitteesta www.kukkatarhurit.fi
 • Verkkokauppamme palvelee vielä kauden 2022. Tämän jälkeen tuotteemme löytyvät osoitteesta www.kukkatarhurit.fi

Sesonkitilaus kevät: TAPANILA, Petite Et Cherie perjantaisin

Varastossa

Kuvaus

Erikoistulppaanit ovat odotetuimmat tuotteemme pitkän talven jälkeen!


Monosilla Garden -sesonkitilaus on helppo tapa nauttia lähituotetuista avomaalla kasvaneista persoonallisista tulppaaneista. Sesonkitilaajana varmistat kauden ensimmäiset ja odotetuimmat kukat vaivattomasti ilman jokaviikkoista tilaamista ja viestien vaihtoa suoraan viljelijältäsi.


 • Mukana on pitkiä ranskalaisia ja ranskalaistyyppisiä tulppaaneja, kerrattuja pionitulppaaneja, unohtamatta tietenkään papukaijatulppaaneja.
 • Kevään sesonkitilaus Helsingin Tapanilassa on neljän tilausviikon pituinen, jolla varmistat ettet jää ilman kauden ensimmäisiä sesonginmukaisesti kasvavia kukkia.
 • Kimpussa on 7 tulppaania/viikko.
 • Sesonki alkaa toivon mukaan 6.5. mikäli sato vain ehtii kypsyä siihen mennessä. Informoimme kauden aloituksesta erillisellä sähköpostiviestillä.
 • Jokainen toimitus sisältää kukkatarhurin valitseman kattauksen viikon parhaimpia tulppaaneja. Anna siis meidän yllättää sinut! Kimppuja toimitetaan noutopisteeseen sekä yksivärisinä että sekoituksina, mahdollisimman monipuolisessa kattauksessa.
 • Sesonkitilaajana kuulut sisäpiiriin, jolla on mahdollisuus tilata ylimääräisiä kimppuja esimerkiksi äitienpäiväksi tai muuten vain ilahduttamaan ystävää tai sukulaista. Yksittäisiä irtokimppuja on noutopisteissä hyvin vähän muuten tarjolla hävikin vähentämiseksi. Saat erilliset ohjeet lisäkimppujen tilaamiselle kauden alkaessa.


Osoite ja noutoaika

Paikka: Petite et Cherie

Osoite: Päivöläntie 15, 00730 Helsinki

Noutoaika: Perjantaisin kaupan aukioloaikojen puitteissa 11-19


Miten kaikki toimii?

Tilaus

 1. Sesonkitilaaja pääsee nauttimaan kauden sadosta luottaen kukkatarhurin valintaan. Kimput voivat olla niin yksivärisiä, kuin myös sekoituksia. Emme voi taata tiettyä lajiketta tilauksellesi, koska kimput eivät ole nimettyjä. Kuuntelemme kuitenkin toiveita ja pyrimme täyttämään noutopisteen kokonaistilauksen niiden mukaisesti. Voit siis mainita lisätiedoissa toiveen, haluatko kimppusi mieluiten samanvärisenä vai sekoituksena. Jos rakastat yllätyksiä, jätä lisätietokenttä tyhjäksi.
 2. Sesonkitilauksemme toimii ennakkomaksulla. Tee tilaus verkkokaupassa ja muista valita toimitusvaihtoehdoista: Nouto 0 €.
 3. Voit valita Klarnan maksutavoista yleisimmät pankki- ja luottokortit, kotimaiset maksupainikkeet, erämaksun sekä laskun.
 4. Tehtyäsi tilauksesi saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Emme toimita tilausvahvistusta erikseen paperisena. Tarkastathan, että tilausvahvistus on tullut perille, jolloin voit varmistua tilauksesi onnistumisesta.
 5. Viestintä tapahtuu uutiskirjeen muodossa.


Nouto

 1. Nouda kukkasi sovitun aikaikkunan aikana oikeana päivänä. Emme ole velvoittaneet Petite et Cherien- henkilökuntaa säästämään kukkia esimerkiksi seuraavalle päivälle.
 2. Valitse kimppusi. Toimitus sisältää mahdollisimman runsaan kattauksen sen hetkisestä tarjonnasta, lajikkeet vaihtuvat viikottain ja jopa viikon sisään. Valikoima on luonnollisesti runsaampi ensimmäisille noutajille.
 3. Kuittaa noutosi henkilökunnalle.
 4. Jokaisen kimpun mukana tulee ohjeet tulppaanien hoitoon.

Sesonkitilaus on kiva tapa piristää omaa kotia, mutta se on myös mitä mainioin lahjaidea!


Muutokset mahdolilsia.


Luethan tarkkaan sesonkisopimukseen liittyvät erityisehdot

Esimerkiksi poikkeuksellisten sääolosuhteiden vuoksi saatamme joutua lyhentämään kauden tai toimittamaan jonkun viikon aikana kaksi kimppua.