• Verkkokauppamme palvelee vielä kauden 2022. Tämän jälkeen tuotteemme löytyvät osoitteesta www.kukkatarhurit.fi
 • Verkkokauppamme palvelee vielä kauden 2022. Tämän jälkeen tuotteemme löytyvät osoitteesta www.kukkatarhurit.fi

Sesonkitilaus kevät: Tilanouto tiistaisin ja perjantaisin


Kuvaus

Erikoistulppaanit ovat odotetuimmat tuotteemme pitkän talven jälkeen!


Monosilla Garden -sesonkitilaus on helppo tapa nauttia lähituotetuista avomaalla kasvaneista persoonallisista tulppaaneista. Sesonkitilaajana varmistat kauden ensimmäiset ja odotetuimmat kukat vaivattomasti ilman jokaviikkoista tilaamista ja viestien vaihtoa suoraan viljelijältäsi.


 • Mukana on pitkiä ranskalaisia ja ranskalaistyyppisiä tulppaaneja, kerrattuja pionitulppaaneja, unohtamatta tietenkään papukaijatulppaaneja.
 • Kevään sesonkitilaus on neljän tilausviikon pituinen, jolla varmistat ettet jää ilman kauden ensimmäisiä sesonginmukaisesti kasvavia kukkia.
 • Kimpussa on 7 tulppaania/viikko.
 • Sesonki alkaa toivon mukaan 3.5. tai 10.5. mikäli sato vain ehtii kypsyä siihen mennessä. Informoimme kauden aloituksesta erillisellä sähköpostiviestillä.
 • Jokainen viikko sisältää kukkatarhurin valitseman kattauksen sen hetkisiä parhaimpia tulppaaneja. Anna siis meidän yllättää sinut! Kimppuja on noutokärryissä sekä yksivärisinä että sekoituksina, mahdollisimman monipuolisessa kattauksessa.
 • Noutopisteen kärryissä on myös ylimääräisiä kimppuja tarjolla, omatoimimaksu hoituu helpoiten MobilePaylla.


Osoite ja noutoaika

Paikka: Monosilla Garden

Osoite: Itäinen Kuninkaantie 199 B 02580 Siuntio

Noutoaika: Tiistaisin ja perjantaisin 12:30-15:30 ja 17:30-19:30Miten kaikki toimii?

Tilaus

 1. Sesonkitilaaja pääsee nauttimaan kauden sadosta luottaen kukkatarhurin valintaan. Kimput voivat olla niin yksivärisiä, kuin myös sekoituksia. Emme voi taata tiettyä lajiketta tilauksellesi, koska kimput eivät ole nimettyjä. Kuuntelemme kuitenkin toiveita ja pyrimme täyttämään noutopisteen kokonaistilauksen niiden mukaisesti. Voit siis mainita lisätiedoissa toiveen, haluatko kimppusi mieluiten samanvärisenä vai sekoituksena. Jos rakastat yllätyksiä, jätä lisätietokenttä tyhjäksi.
 2. Sesonkitilauksemme toimii ennakkomaksulla. Tee tilaus verkkokaupassa ja muista valita toimitusvaihtoehdoista: Nouto 0 €.Voit valita Klarnan maksutavoista yleisimmät pankki- ja luottokortit, kotimaiset maksupainikkeet, erämaksun sekä laskun.
 3. Tehtyäsi tilauksesi saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Emme toimita tilausvahvistusta erikseen paperisena. Tarkastathan, että tilausvahvistus on tullut perille, jolloin voit varmistua tilauksesi onnistumisesta.
 4. Viestintä tapahtuu uutiskirjeen muodossa.


Nouto

 1. Nouda kukkasi valitun aikaikkunan aikana oikeana päivänä. Haluaisin olla joustava, mutta minun on vaikea reagoida muuttuviin aikoihin keräys- ja pakkauspäivien lomassa. Kiitos, että ymmärrät.
 2. Valitse kimppusi. Toimitus sisältää mahdollisimman runsaan kattauksen sen hetkisestä tarjonnasta, lajikkeet vaihtuvat viikottain ja jopa viikon sisään. Valikoima on luonnollisesti runsaampi ensimmäisille noutajille.
 3. Jokaisen kimpun mukana tulee ohjeet tulppaanien hoitoon.


Sesonkitilaus on kiva tapa piristää omaa kotia, mutta se on myös mitä mainioin lahjaidea!


Muutokset mahdollisia.


Luethan tarkkaan sesonkisopimukseen liittyvät erityisehdot. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Esimerkiksi poikkeuksellisten sääolosuhteiden vuoksi saatamme joutua lyhentämään kauden tai toimittamaan jonkun viikon aikana kaksi kimppua.